Hronika

Otimajući se za pušku ranio poznanika

Otimajući se za pušku ranio poznanika
Otimajući se za pušku ranio poznanika

PETROVO - Policija u Petrovu uhapsila je u nedjelju Radenka Jovanovića iz Kakmuža jer je iz lovačke puške ranio Božu Simića, sugrađanina i poznanika.

Kako "Nezavisne" saznaju, svemu su "kumovali" neraščišćeni odnosi između njih dvojice oko zemlje, a incident se desio na jednom lokalnom putu u Kakmužu.

Navodno, Simić je presreo Jovanovića, koji je vozio ladu nivu, a koji se vraćao iz nedjeljnog lova.

Kako nam je kazao naš izvor dobro upućen u ovaj događaj, Jovanović je u svojoj izjavi koju je dao policiji kazao kako je do svega došlo nakon što ga je Simić zaustavio.

Primijetio ga je kako ide pješke i kako mu maše rukama i pokazuje da zaustavi vozilo.

"Kada je Jovanović stao, Simić je prišao na vrata od suvozača i počeo da se s njim svađa kroz prozor koji je bio otvoren. Tu su se svađali i prepirali nekoliko minuta", ispričao nam je naš izvor.

Dodaje kako je Simić tada na sjedištu suvozača primijetio lovačku pušku sačmaricu, koju je pokušao da uzme, ali u tome nije uspio.

"Svađa i otimanje za pušku su se nastavili i izvan vozila, gdje je u naguravanju i tuči ona opalila i pogodila Simića u nogu", kazao nam je on.

Kako saznajemo, u toku dana policija je trebalo da ispita i Simića o ovom incidentu, nakon čega bi se trebalo znati kako će ovo krivično djelo biti okarakterisano.

Inače, Simić je istog dana prevezen u dobojsku bolnicu, gdje je zadržan na liječenju.

"O navedenom događaju obaviješten je dežurni tužilac, po čijoj naredbi se preduzimaju potrebne mjere i radnje u cilju utvrđivanja potpunog činjeničnog stanja i kvalifikacije krivičnog djela", saopšteno je juče iz Centra javne bezbjednosti Doboj, navodeći inicijale učesnika u ovom događaju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije