Hronika

"Pao" banjalučki pedofil

"Pao" banjalučki pedofil
"Pao" banjalučki pedofil

BANJALUKA - Muškarac M.B. iz Banjaluke uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivična djela zadovoljenje polnih strasti pred drugom osobom te nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili ekspolozivnih materija, potvrdila je potparol CJB Banjaluka Marija Markanović.

Određeno vrijeme, kako javlja ATV, policija je pratila ovog muškarca koji je kontaktirao djevojčice preko društvenih mreža.

Markanovićeva je navela da je policija, po naredbi Osnovnog suda, izvršila pretres kuće, prostorija na radnom mjestu i putničkog automobila "pasat" koje je koristio osumnjičeni.

Prilikom pretresa policija je pronašla laptope, računare, mobilne telefone, CD-ove, USB memorije, žensko intimno rublje, seksualna pomagala, pištolj i druge predmete koji će poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku protiv M.B.

"Oduzeta računarska oprema biće upućena na vještačenje da bi se utvrdilo da li ima još elemenata za dodatna krivična djela", rekla je Markanovićeva za Srnu.

U toku je kriminalistička obrada nad uhapšenim, a sve dalje mjere i radnje primjenjivaće se na osnovu instrukcija postupajućeg tužioca Okružnog tužilaštva u Banjaluci.

Inače, pedofil je raskrinkan nakon što je novinar banjalučkog "Pressa" pretvarajući se da je maloljetna djevojčica, stupio u kontak sa njim putem Skype.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije