Hronika

Parkirao bicikl, popio pivo, skočio u Sanu i utopio se

Parkirao bicikl, popio pivo, skočio u Sanu i utopio se
Parkirao bicikl, popio pivo, skočio u Sanu i utopio se

PRIJEDOR - Policija CJB Prijedor traga za identitetom proćelavog muškarca starog između 55 i 60 godina koji se jutros oko 10.30 sati utopio u rijeci Sani.

Očevici pričaju da je došao biciklom kod jednog od gradskih kupališta, Kićinog mosta, parkirao ga, a zatim se stepenicama spustio do rijeke gdje je nakratko sjeo na komad bijelog papira, popio pivo koje je u kesi donio sa sobom i bacio se u vodu.

Konobor i gosti iz obližnjeg kafića navode da su čuli kako je skočio u rijeku. Nedugo potom njegovo beživotno tijelo iz vode su, nizvodno, stotinjak metara od gradskog mosta, izvadila tri momka koja su na povike gostiju koji su istrčali iz kafića „da je čovjek u vodi i da se guši", pokušali da mu pomognu. Nažalost nije mu bilo spasa, jer je desetak metara od mjesta skoka po riječima očevidaca najvjerovatnije već bio mrtav, piše Avaz.

‘’Kad smo čuli šta se dešava kolega Vanja i smo dotrčali do obale. Vidjeli smo ga kako tone. Ubrzo je došao još jedan momak i nekako smo uspjeli da ga izvučemo ‘’,  ispričao je Slađan Janjanin.

Kod utopljenika nisu pronađena lična dokumenta, a bio je obučen u sive hlače i neku šarenu majicu. Na nogama je imao plave papuče koje je odnijela voda. Uviđaj o mogućem samoubistvu je u toku, a na mjestu gdje je utopljenik izvađen iz rijeke je uz policiju i patolog prijedorske bolnice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije