Hronika

Petoro drogiranih Banjalučana u jednom golfu

Petoro drogiranih Banjalučana u jednom golfu
Petoro drogiranih Banjalučana u jednom golfu

PRIJEDOR - Prijedorska policija utvrdila je da je pet lica iz Banjaluke koja su se u automobilu vozila magistralnim putem Prijedor - Banjaluka bilo pod uticajem opojnih sredstava.

Riječ je o licima M.K. (20), D.K. (19), D.U. (24), A.S. (20) i D.J. koja su se vozila u "golfu", a 24. avgusta zaustavili su ih i kontrolisali pripadnici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Centra javne bezbjednosti (CJB) Prijedor, saopšteno je danas iz tog centra.

Na mjestu kontrole pomoću uređaja za detoksikaciju opojnih droga licima je zbog počinjenih prekršaja uručen prekršajni nalog prema Zakonu o bezbjednosti saobraćaja na putevima Republike Srpske.

"Lica su lišena slobode i tokom kriminalističke obrade je utvrđeno da su M.K, D.K, D.U. i A.S. opojne supstance dobili od D.J.", navodi se u saopštenju.

Dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka naredio je da nakon kompletiranja predmeta ovom tužilaštvu bude dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu omogućavanje uživanja opojne droge protiv lica D.J.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije