Hronika

Pijani mladići iz Banjaluke gađali policajce pivskim flašama

Pijani mladići iz Banjaluke gađali policajce pivskim flašama
Pijani mladići iz Banjaluke gađali policajce pivskim flašama

BANJALUKA - Policija je uhapsila trojicu pijanih mladića iz Banjaluke zbog narušavanja javnog reda i mira, a oni su tokom hapšenja nasrtali na policajce, te prema njima bacali pivske flaše, potvrđeno je "Nezavisnim".

Incident se dogodio nakon što su pripadnici policijskih stanica Potkozarje, Lauš i Lazarevo, juče oko 0.30 časova, postupili po zaprimljenoj prijavi da je došlo do vike i galame u ugostiteljskom objektu u mjestu Mišin Han.

"Dolaskom na lice mjesta, zatečeno je više lica koja su u vidno alkoholisanom stanju razbijala flaše i čaše, a tri lica su se oglušila na zakonito izdato naređenje da prestanu sa narušavanjem javnog reda i mira, te su nakon savladavanja aktivnog otpora uhapšeni", saopštila je Marija Markanović, portparol Policijske uprave Banjaluka.

Kako je saopšteno, radi se o Banjalučanima N.J. (20), R.Đ.(26) i L.L.(36).

"Nezavisne" nezvanično saznaju da su u pitanju Nenad J, Rade Đ. i Luka L, a da je do incidenta došlo u ugostiteljskom objektu "Maksimus".

"Lica su tokom hapšenja vrijeđala policijske službenike, fizički nasrtala na njih, te bacala pivske flaše u njihovom pravcu", navedeno je u policjskom saopštenju.

Kako se dodaje, nakon hapšenja, alkotestiranjem je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu kod ovih mladića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije