Hronika

Starica nastradala pod kamionom u Laktašima

Starica nastradala pod kamionom u Laktašima
Foto: Velibor Tripić | Poginula žena u Laktašima, udario je kamion

LAKTAŠI - Sedamdesetogodišnja Radojka Mitrović iz Jablana, kod Laktaša, poginula je danas u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u centru ovog grada, a u kojoj je učestvovalo i specijalno vozilo - mikser za beton, saznaju "Nezavisne".

Tragedija se dogodila u Ulici Nemanjina, oko 12.35 časova.

"U ovoj saobraćajnoj nezgodi učestvovalo je specijalno vozilo-mikser za beton, kojim je upravljao Nenad Bjegović (30) iz Drugovića, opština Laktaši, i Mitrovićeva, koja je pješačila", saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Uviđaj na mjestu događaja obavila je Zorica Baroš, dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjauka, zajedno sa pripadnicima Policijske stanice Laktaši.

"Dežurni tužilac je naložila da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere, kao i vještačenja, radi rasvjetljavanja svih okolnosti saobraćajne nezgode, a naložena je i obdukcija smrtno nastradalog lica koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu RS", rečeno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Dok su, dakle, iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka saopštili da je riječ o saobraćajnoj nezgodi, mještani u izjavi za "Nezavisne", tvrde da je starica odjednom pala pod kamion, koji je u tim momentima stajao ispred semafora.

"Riječ je o starijoj ženi, koja je izašla iz jednog od okolnih objekata, i pala je sa trotoara pod kamion. Vozač kamiona nije ništa kriv", tvrdi jedan mještanin.

Velimir Tripić
Velimir Tripić

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije