Hronika

Poginuo muškarac u Krupi na Vrbasu

Poginuo muškarac u Krupi na Vrbasu
Poginuo muškarac u Krupi na Vrbasu

BANJALUKA - Tridesetogodišnji pješak Marijo Č. iz Banjaluke poginuo je u saobraćajnoj nesreći na lokalnom putu Krupa na Vrbasu – Ledenice, rečeno je Srni u policiji Republike Srpske.

Saobraćajna nesreća dogodila se noćas oko 2.00 časa u mjestu Krupa na Vrbasu, kada je u Marija Č. udario automobil "be-em-ve" kojim je upravljao Dane Nikolić.

Uviđaj su obavili pripadnici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Banjaluka, zajedno sa dežurnim okružnim tužiocem.

Tačan uzrok nesreće biće naknadno utvrđen, kažu u policiji.  

Poginuo pješak Čubrilović

Pješak Marijo Čubrilović /30/ iz Banjaluke poginuo je u saobraćajnoj nesreći na lokalnom putu Krupa na Uni – Ledenice, rekla je Srni potparol Okružnog tužilaštva Banjaluka Maja Đaković-Vidović.

Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne mjere dao bi bio utvrđen tačan uzrok saobraćajne nesreće, a naložio je i obdukciju nastradalog.

Vidovićeva je podsjetila da se nesreća dogodila jutros oko 2.00 časa u mjestu Krupa na Uni, kada je u Čubrilovića udario putnički automobil "be-em-ve", kojim je upravljao Dane Nikolić iz Krmina.

Uviđaj su obavili dežurni tužilac banjalučkog Okružnog tužilaštva Hana Vranješević zajedno sa pripadnicima Policijske stanice za bezbjedost saobraćaja Banjaluka. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije