Hronika

Pokušaj ubistva u Banjaluci, ranio komšiju u dvorištu

Pokušaj ubistva u Banjaluci, ranio komšiju u dvorištu
Foto: N.N. | Pokušaj ubistva u Banjaluci, ranio komšiju u dvorištu

BANJALUKA - Novica Š. (65) uhapšen je sinoć jer je pucao na četrdestdevetogodišnjeg komšiju u dvorištu njegove kuće u mjestu Kuljani.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Banjaluka, povrijeđeni je zbog zadobijenih povreda hospitalizovan u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske, a  policija je oko 19.20  časova po  prijavi uhapsila napadača.

 "Na licu mjesta izvršen je uviđaja od strane dežurnog okružnog javnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka i policijskih službenika Policijske uprave Banjaluka i sve dalje mjere i radnje prema osumnjičenom za krivično djelo Ubistvo u pokušaju preduzimaće se po nalogu tužioca", navode iz policije.

Četrdesetdevetogodišnji S.M, koji je zadobio prostrelnu ranu grudnog koša i povrede abdominalnih organa, priključen je na aparate za mehaničku ventilaciju i trenutno je stabilnih vitalnih parametara, saopšteno je iz Univerzitetskog kliničkog centra /UKC/ Republike Srpske.

Iz ove zdravstvene ustanove navode da je ovaj pacijent sinoć u 19.45 časova dovezen sanitetskim vozilom Doma zdravlja Banjaluka u hitnu prijemnu hiruršku ambulantu UKC-a, te da je hospitalizovan u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje.

"Sve dalje prognoze u vezi sa njegovim zdravstvenim stanjem su preuranjene", navode iz UKC-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije