Hronika

Pored pruge u Doboju pronađeno tijelo mladića

Pored pruge u Doboju pronađeno tijelo mladića
Foto: Ilustracija | Pored pruge u Doboju pronađeno tijelo mladića

DOBOJ - Prolazak pored pruge u Ulici ozrenskih srpskih brigada bio je koban za Dobojliju Duška Panića (23), kojeg je u noći između srijede i četvrtka, sve su prilike, udario voz.

Njegovo beživotno tijelo u blizini pruge u četvrtak ujutru je primijetio sugrađanin koji je krenuo na posao, te je odmah pozvao policiju, u čijem prisustvu je ljekar mrtvozornik površinski pregledao leš.

Konstatovao je da je smrt najvjerovatnije nastala od udara voza, a tijelo je prevezeno u prosekturu ovdašnje bolnice "Sveti apostol Luka", gdje će biti izvršena obdukcija i utvrđen tačan uzrok smrti.

Panića, koji je živio u prigradskom naselju Gavrići, identifikovao je njegov otac na licu mjesta, a prema riječima mještana tog naselja mladić je često prolazio putem pored pruge, gdje je na kraju i skončao.

Navodno je tim putem skoro svakodnevno išao noseći u ruci flašu od dvije litre piva, a Dobojlije su ga viđale i da sam sjedi na klupi u parku ili ispred trgovačke radnje u blizini centra grada i konzumira alkohol.

Prema nezvaničnim informacijama, stradali Panić je pješak s najviše promila alkohola u krvi kojeg je dobojska policija na ulici zaustavila i evidentirala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije