Hronika

Potukli se državljani BiH i Albanije

Potukli se državljani BiH i Albanije
Potukli se državljani BiH i Albanije

ŠTAJR - Dvije osobe teško su povrijeđene nakon masovne tuče državljana BiH i Albanije u noći između nedjelje i ponedjeljka u gradu Štajr u Austriji.

Kada je policija pristigla na mjesto događaja većina učesnika tuče je pobjegla. Sumnja se da se radi o tuči dvije neprijateljske grupe, stoji u saopštenju austrijske policije, a prenosi novinska agencija APA.

Prema navodima policije, u tuči je učestvovalo 11 osoba, međutim, od svih učesnika tuče, policija je na mjestu događaja pronašla samo dvoje povrijeđenih, čiji identitet nije poznat.

Jedan od povrijeđenih je imao ubode nožem u predjelu stomaka i odmah je operisan, a zatim prebačen na dalje liječenje na intenzivnu njegu. Druga žrtva dobila je posjekotine na licu i lom vilice. Nijedan od njih nije bio u stanju da odgovara policiji na pitanja. Policija takođe nije pronašla nijednog svjedoka incidenta, iako je restorana ispred kojeg se sve desilo bio pun u to vrijeme.

Uprkos intenzivnoj potrazi, iz policije kažu da niko ne želi da priča o onome što se desilo.

"Praktično, svi su izjavili da ne znaju da se bilo šta desilo, niko ništa nije vidio niti čuo. Čak i vlasnik restorana, koji je u to vrijeme bio u lokalu, nije primijetio da se bilo šta dešava na parkingu ispred restorana", kaže Adolf Vos, portparol policije.

Vlasnik restorana za austrijske medije je potvrdio izjavu koju je dao policiji.

"Ti koji su povrijeđeni, jesu ranije dolazili kod nas, ali su bili gosti i okolnih restorana. Kod nas je sve bilo mirno, cijelo veče. Ako je i došlo do svađe, to se desilo vani, jer mi ništa nismo primijetili", rekao je vlasnik restorana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije