Hronika

Poznat identitet Banjalučanina koji se ubio

Poznat identitet Banjalučanina koji se ubio
Poznat identitet Banjalučanina koji se ubio

BANJALUKA - Ivan Komlenović (34) iz Banjaluke poginuo je danas pri padu sa sedmog sprata, iz stana u kojem je živio, a dosadašnja istraga ukazuje na to da je najvjerovatnije riječ o samoubistvu.

Tijelo je u 7.50 pronađeno između dvije stambene zgrade, koje se nalaze u ulicama Sime Matavulja i Dragomira - Drage Malića.

"Nezavisnim" je mještanin, koji nije želio da se predstavi, rekao da je ovaj mladić pao na udaljenosti od svega nekoliko metara od radnika jedne firme, koji su tu bili na radnom zadatku.

Konobaru u obližnjem kafiću, kako saznajemo, najednom je dotrčao jedan od tih radnika i zatražio da pozove policiju.

"Taj radnik bio je šokiran, dotrčao je sav blijed, i povikao da je čovjek pao na pločnik kod zgrade", tvrdi naš sagovornik.

Uslijedila je potom drama među okupljenim mještanima, koji su se, svi do jednog, pitali da li je u pitanju neko koga znaju, da bi se, tek nekoliko sati kasnije, utvrdilo o kome je riječ.

Komlenović je, po riječima njegovih poznanika, oženjen, i otac je dvogodišnjeg sina. Za tog tridesetčetvorogodišnjaka se, kako ističu, nikada nije moglo ni pretpostaviti da bi digao ruku na sebe, tako da neki od njih sumnjaju da je Komlenović slučajno pao.

On je, kako se saznaje, u zgradi u Banjaluci živio kao podstanar, a žena i dijete su mu u Modriči, gdje je ona pronašla posao.

Iz Okružnog tužilaštva Banjaluka saopštili su da je uviđaj obavio dežurni tužilac Slobodan Ćelić, zajedno sa pripadnicima CJB Banjaluka.

"Dežurni tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere radi rasvjetljavanja svih okolnosti navednog događaja", naglasila je Maja Đaković-Vidović, službenik za informisanje Okružnog tužilaštva Banjaluka.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije