Hronika

Presreo ženu vozilom, pokazivao joj polni organi, pa se samozadovoljavao

Presreo ženu vozilom, pokazivao joj polni organi, pa se samozadovoljavao
Foto: Ilustracija | Presreo ženu vozilom, pokazivao joj polni organi, pa se samozadovoljavo

PRIJEDOR - Policija iz Prijedora uhapsila je mladića D.N. iz ovog grada, za kojeg je utvrđeno da je u mjestu Kamičani zaustavio vozilo pored jedne djevojke, te joj pokazivao polni organ i samozadovoljavao se pitajući je da uđe u auto.

Osumnjičenog za bludničenje prekjuče su uhapsili pripadnici Sektora kriminalističke poli-cije Policijske uprave Prijedor, a terete ga za seksualne delikte izvedene 15 dana ranije.

"Tokom kriminalističke obrade utvrđeno je da je D.N. 13. juna ujutru, krećući se vozilom lokalnim putem u mjestu Kamičani, zaustavio vozilo po-red jednog ženskog lica, koje je išlo putem, te pokazujući polni organ i samozadovoljavajući se pitao oštećenu gdje je put za Kozarac i pozivao je da uđe u vozilo", navode iz prijedorske policije.

Za zadovoljenje polnih strasti pred drugim će protiv D.N. biti dostavljen izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor.

"Policijska uprava Prijedor apeluje na građane da u slučaju saznanja za bilo kakvu vrstu se-ksualnog prestupništva prijave na broj 122 ili u nadležnu policijsku stanicu, kako bi se počinioci ovih krivičnih djela otkrili i sankcionisali u skla-du sa zakonskim odredbama", naglašava Zvez-dana Alendarević, portparol PU Prijedor.

Praksa pokazuje da se građani veoma često boje prijaviti seksualno uznemiravanje i slična nedozvoljena ponašanja.

"Međutim, treba da budemo svjesni da se samo na taj način može suzbiti pojava seksualnog prestupništva i pedofilije i spriječiti da naša dje-ca postanu žrtve ovih krivičnih djela", naveli su iz policije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije