Hronika

Prijedorčanin počinio 15 krađa: Iz trgovina i kafića krao novac, cigarete i alkohol

Prijedorčanin počinio 15 krađa: Iz trgovina i kafića krao novac, cigarete i alkohol
Prijedorčanin počinio 15 krađa: Iz trgovina i kafića krao novac, cigarete i alkohol

PRIJEDOR – Policija u Prijedoru uhapsila je A.Dž. (19) iz tog grada jer je počinio 15 krivičnih djela protiv imovine, saznaju “Nezavisne”.

Njega je policija uhapsila 7. septembra na licu mjesta izvršenja krivičnog djela, a kriminalističkom obradom nad istim utvrđeno je da je u navedenom periodu tekuće godine počinio krivična djela za koja se sumnjiči.

“Lice A.Dž. je prilikom izvršenja krivičnih djela sa upotrebom fizičke snage i podesnog alata, ulazio u unutrašnjost ugostiteljskih objekata i  trgovinskih radnji, kojom prilikom je otuđivao novac, cigarete, alkoholna pića. Otuđene predmete isti je dalje prodavao trećim licima a ostvarenu dobit je zadržavao za sebe. Osumnjičeni je izvršenjem ovih krivičnih djela oštećenim licima nanio materijalnu štetu u iznosu od oko 5.000,00 KM, dok je za sebe pribavio protivpravnu imovinsku korist u istom iznosu”, saopšteno je iz CJB Prijedora.

Dodali su da je on uhapšen okviru operativne akcije kodnog naziva „Razbijač“  koja je kontinuirano sprovođena od početka avgusta do proteklog perioda mjeseca septembra 2016. godine , a koja je usmjerena na rasvjetljavanje krivičnih djela „teška krađa“.

Policijski službenici su 8. septembra uz izvještaj o počinjenim krivičnim djelima na dalje postupanje A.Dž. predali u nadležnost postupajućeg tužioca Okružnog tužilaštva  Banjaluka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije