Hronika

Prijedorčanin prodao citroen, pa prijavio da je ukraden

Prijedorčanin prodao citroen, pa prijavio da je ukraden
Prijedorčanin prodao citroen, pa prijavio da je ukraden

BIJELJINA, PRIJEDOR - Milan Igman (57) iz Prijedora osumnjičen je da je prodao sitroen C5, nakon što ga je iznajmio od rent-a-car kuće "DD Drive" Gradiška, a zatim je policiji prijavio da je vozilo ukradeno, saznaju "Nezavisne".

"On je Policijskoj stanici Bijeljina juče oko osam časova prijavio da je u noći između subote i nedjelje u tom gradu ukraden ovaj četvorotočkaš, ali je policija utvrdila da to nije istina", pojasnio je naš izvor.

Policija je, kako dodaje naš sagovornik, utvrdila da je Igman ovo vozilo, proizvedeno 2008. godine, prodao u Beogradu, i to za 2.000 evra.

"Od strane policijskih službenika M.I. je lišen slobode. Nakon završene kriminalističke obrade, protiv navedenog  lica slijedi izvještaj nadležnom tužilaštvu zbog sumnje da je počinio krivično djelo 'Lažno prijavivanje krivičnog djela", saopštila je Aleksandra Simojlović, portparol CJB Bijeljina.

Iz rent-a-car kuće "DD Drive" Gradiška "Nezavisnim" su kazali da im vozilo još nije vraćeno, te da, u tom smislu, očekuju dalje korake i obavještenja iz policije.

Za osam mjeseci CJB Bijeljina prijavljeno je 11 krađa vozila, od čega je sedam pronađeno.

"Centar javne bezbjednosti Bijeljina ovu priliku koristi i apeluje na sve građane, jer svako lažno prijavljivanje krivičnog djela po Krivičnom zakonu RS  predstavlja  krivično djelo, gdje je previđena sankcija od novčane kazne do kazne zatvora", upozorila je Simojlovićeva.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije