Hronika

Priveden napadač na Banjalučanke na Banj Brdu

Priveden napadač na Banjalučanke na Banj Brdu
Foto: Ilustracija | Priveden napadač na Banjalučanke na Banj Brdu

BANJALUKA - Pripadnici Policijske uprave Banjaluka priveli su Banjalučanina Ž.F. (25) i tako rasvijetlili nedavne napade na Banjalučanke, koji su se odigrali na Banj brdu, potvrđeno je "Nezavisnim".

Ti napadi, podsjetimo, dogodili su se 24. i 25. jula.

Rasvijetljeni su angažovanjem pripadnika Policijske stanice Obilićevo u saradnji sa njihovim kolegama iz Policijske stanice Lauš, Sektora kriminalističke policije i Uprave za policijsku podršku.

Podsjećanja radi, banjalučkoj Policijskoj stanici Obilićevo, 24. jula, obratila se S.Š., te prijavila da ju je, dok je šetala Ulicom Put banjalučkog odreda, iz pravca Banj brda, ka Ulici vojvode Pere Krece, napao nepoznati muškarac, a potom pobjegao.

Policijskoj stanici Obilićevo, već sutradan, 25. jula, obratila se S.P. iz Banjaluke, te prijavila da ju je, dok je šetala kraj spomenika u sportsko-rekreativnoj zoni Banj brdo, napao nepoznati muškarac.

"Operativnim radom, primjenjujući sve operativno taktičke mjere i radnje, uz međusobnu saradnju policajaca, utvrđeno je da je napadač Ž.F. (25) iz Banjaluke, koji je juče priveden u prostorije Policijske stanice Obilićevo i nad kojim je izvršena kriminalistička obrada", kazali su za "Nezavisne" iz Policijske uprave Banjaluka.

Policija će, nakon kompletiranja predmeta, Osnovnom sudu Banjaluka dostaviti Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenih prekršaja iz oblasti Zakona o Javnom redu i miru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije