Hronika

Prvo udarila ženu pa u policijski auto

Prvo udarila ženu pa u policijski auto
Prvo udarila ženu pa u policijski auto

PRIJEDOR - Staku Sekulić (63) iz Prijedora policija tereti da je u dva dana izazvala dvije nezgode - prvo je opel astrom udarila i lakše povrijedila sugrađanku, nakon čega je pobjegla s lica mjesta, a već sutradan se istim vozilom zakucala u policijski pežo 301!

Cijeli ovaj dar-mar počeo je u nedjelju oko 11.30, kada je Policijskoj stanici za bezbjednost saobraćaja CJB Prijedor prijavljeno da je na nekategorisanom putu u Donjim Orlovcima nepoznati vozač automobilom udario Prijedorčanku M.Ć., koja je lakše povrijeđena.

Radeći na pronalasku vozača bjegunca i rasvjetljavanju ove nezgode, policajce Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja CJB Prijedor trag je doveo do Sekulićeve, te je nad njom istog dana izvršena kriminalistička obrada.

Navodeći inicijale Sekulićeve, iz policije su saopštili da je tokom kriminalističke obrade utvrđeno da je ona, upravljajući opelom astra, u Donjim Orlovcima udarila sugrađanku M.Ć.

"Alko-testiranjem vozača utvrđeno je da je prisutna količina alkohola u organizmu 2,45 g/kg", navela je u saopštenju Zvezdana Alendarević, portparol CJB Prijedor.

O svemu je potom obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, a po kompletiranju predmeta protiv Sekulićeve slijedi podnošenje izvještaja zbog nepružanja pomoći povrijeđenoj sugrađanki.

Opel astra od nje je preuzeta i deponovana pred lokalnu policijsku stanicu radi uzimanja tragova o saobraćajnoj nezgodi, a kada je, sutradan, Sekulićeva došla da preuzme svoje vozilo - izazvala je novi problem.

Kako pojašnjavaju iz policije, ona je, vozeći opel astru, na parkingu ispred Policijske stanice Prijedor 2 tim vozilom udarila u parkirani pežo 301, odnosno službeno vozilo MUP-a Republike Srpske.

"U nezgodi je pričinjena manja materijalna šteta na oba vozila. S.S. je tada uručen prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja po Zakonu o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH", kazala je Alendarevićeva.

Zanimljivo je da je, nakon što je udarila u policijsko vozilo, Sekulićeva odbila alko-testiranje, zbog čega je uhapšena i zadržana u policijskim prostorijama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije