Hronika

Radni kolega ga pregazio bagerom

Radni kolega ga  pregazio bagerom
Radni kolega ga pregazio bagerom

TIVAT - Tivatska policija uhapsila je u subotu Slavišu Markovića (35) iz Zavidovića, nastanjenog u Doboju, zbog sumnje da je izazvao nesreću u Radovićima, kod Tivta, u kojoj je u poginuo Trebinjac Milenko Bulajić (35).

Prema pisanju crnogorskih medija, tragedija u kojoj je poginuo mehaničar Bulajić dogodila se u petak oko 18 časova, dok je on popravljao bager na placu budvanske firme "Erde" u Radovićima, a koja je vlasnik mašine.

Tom prilikom Bulajić je zadobio teške tjelesne povrede od kojih je na licu mjesta preminuo. Očevici ove tragedije su policiji ispričali da je Bulajić pokušavao popraviti bager.

"Nakon što je nekoliko puta ulazio i izlazio iz mašine, nesrećni mehaničar se našao ispod njenog točka u trenutku kada se ona pokrenula", tvrde očevici.

Tivatska policija je izvršila uviđaj kojem je prisustvovao i osnovni državni tužilac Jovanka Čizmović.

Tokom uviđaja posumnjali su u priču očevidaca, pa su dan kasnije priveli Markovića, koji je radio zajedno sa Bulajićem.

"Policija je došla do saznanja da je Marković najvjerovatnije sjedio u kabini bagera i da je on pokrenuo mašinu u trenutku dok se Bulajić nalazio pored točkova", pišu tamošnji mediji.

Ova vijest je šokirala Trebinjce, koji kažu da je Bulajić bio veoma vrijedan čovjek.

"Milenko je jako dobar i vrijedan čovjek, svima je bio dobar samo nije sebi. Donedavno je radio u jednom gatačkom preduzeću, gdje je takođe popravljao te teške mašine", ispričao nam je Bulajićev poznanik. Kako kaže, Bulajić je živio sa majkom u trebinjskom naselju Gornje Police, te je nedavno otišao u Tivat da zaradi nešto novca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije