Hronika

Kamenovan mercedes Staše Košarca

Kamenovan mercedes Staše Košarca
Kamenovan mercedes Staše Košarca

SARAJEVO - Automobil šefa kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Staše Košarca noćas je kamenovan.

Na automobil je bačeno više kamenica, prenosi Srna.

U automobilu, koji je bio parkiran ispred zgrade u Istočnom Novom Sarajevu u kojoj stanuje Košarac, niko se nije nalazio.

Policijskoj stanici Istočno Novo Sarajevo jutros je prijavljeno da je na parkingu u Karađorđevoj ulici u ovoj opštini oštećeno vozilo mercedes, vlasništvo lica čiji su inicijali S.K.

"Po naređenju dežurnog tužioca izvršen je uviđaj tokom kojeg su konstatovana oštećenja prednjeg vjetrobranskog stakla u vidu ogrebotina, kao i vrata i krova vozila u vidu udubljenja nastalih, najvjerovatnije, upotrebom tvrdog predmeta", rekla je Srni portparol Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo Danka Tešić. 

Tešićeva je dodala da su na mjestu događaja pronađena dva kamena i dio cigle koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem ovog djela. 

Oštećenje vozila policiji je prijavljeno jutros oko 9.00 časova. Tešićeva je navela da su oštećenja, najvjerovatnije, nastala tokom protekle noći. 

Policija preduzima mjere i radnje na identifikaciji izvršioca i rasvjetljavanju krivičnog djela oštećenje tuđe stvari.

Za sada se ne zna ko su akteri ovog incidenta, niti šta je motiv.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije