Hronika

Rekla da će nakit ušiti u jastuk pa ga ukrala

Rekla da će nakit ušiti u jastuk pa ga ukrala
Rekla da će nakit ušiti u jastuk pa ga ukrala

VIŠEGRAD - Pred kuću mi je došla Romkinja s ožiljkom na licu i ponudila mi se da mi gata.

Tražila je da joj iznesem zlatni nakit, koji je, po njenoj tvrdnji, zašila u jastuk i rekla mi da ga ne diram do naveče. Kada je otišla, shvatila sam da u jastuku nema zlata.

Parafrazirano, ovo je prijava tridesettrogodišnje L.N. iz višegradskog naselja Sase, koja je pripadnicima Policijske stanice Višegrad ispričala šta ju je snašlo, juče u 15.35, sat nakon što je ostala bez lančića i ogrlice, vrijednih, kako tvrdi, oko 1.000 maraka.

"Ojađena žena pretpostavila je da nešto nije u redu pošto je vidjela da tu nepoznatu ženu čekaju još dvije žene, nedaleko od njene kuće. Šok ju je zadesio kada je shvatila da u jastuku nema zlata", priča izvor "Nezavisnih".

Nakon što je to prijavila, o svemu je obaviještena i Granična policija BiH, čiji su pripadnici potom javili Policijskoj stanici Višegrad da su na graničnom prelazu Vardište zaustavili reno senik, koji je vozila Zorica Jevremović (38) iz Loznice, a koja ima i ožiljak i - kriminogenu prošlost.

Ustanovljeno je, naime, da je za njom raspisana potraga od strane CJB Bijeljina, jer je, kako otkriva izvor "Nezavisnih", prijavljena da je ulazila u kuće u ovom gradu, odakle je krala novac i zlato, a takođe se bavila vradžbinama.

Jevremovićeva je odmah uhapšena, a utvrđuje se da li je riječ o gatari koja je prekjuče pokrala zlato, koje, međutim, još nije nađeno.

S njom su, kako saznajemo, u renou bile i Lozničanke Patricija Đ. i Svetlana M., a koje su takođe uhapšene i provjerava se da li su se i one ogriješile o zakon.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije