Hronika

Saobraćajka pod velom tajne: Preminuo dok ga je vozio u Dom zdravlja Kozarska Dubica

Saobraćajka pod velom tajne: Preminuo dok ga je vozio u Dom zdravlja Kozarska Dubica
Saobraćajka pod velom tajne: Preminuo dok ga je vozio u Dom zdravlja Kozarska Dubica

KOZARSKA DUBICA – Dežurni tužilac banjalučkog okružnog tužilaštva Goran Rakić zatražio je da se istraže okolnosti saobraćajne nezgode koja se danas dogodila u Kozarskoj Dubici i utvrdi kako je preminuo Rade Burazor (60), saznaju “Nezavisne”.

Nezgoda se dogodila danas oko 4.40 časova u Ulici Kralja Petra I Oslobodioca u Kozarskoj Dubica kada je sa kolovoza sletio fiat punto.

Njime je, kako “Nezavisne” saznaju, upravljao Nemanja Burazor (20) iz Kozarske Dubice, koji je tom prilikom povrijeđen, a ljekarska pomoć pružena mu je u Domu zdravlja u tom gradu.

U pomenutom vozilu na mjestu suvozača nalazio se Rade Burazor, kojeg je Nemanja Burazor vozio u pomenuti Dom zdravlja radi ukazivanja ljekarske pomoći jer ga je prethodno našao pored puta u besvjesnom stanju.

“Uviđaj na licu mjesta nezgode obavio je dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka  Goran Rakić, zajedno sa policijom iz Kozarske Dubice”, rekla je za “Nezavisne” Maja Đaković-Vidović, portparol banjalučkog Okružnog tužilaštva.

Dodala je da je dežurni tužilac naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere kao i vještačenja, radi rasvjetljavanja svih okolnosti saobraćajne nezgode a naložena je i obdukcija tijela preminulog Burazor u cilju utvrđivanja vremena i tačnog uzroka smrti.

Obdukcija će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije