Hronika

Saslušani zbog pljačke banke, osumnjičenih nema

Saslušani zbog pljačke banke, osumnjičenih nema
Saslušani zbog pljačke banke, osumnjičenih nema

BANJALUKA - Banjalučka policija privela je i saslušala nekoliko osoba u vezi s pljačkom centrale "Nove banke", ali zasad nema uhapšenih.

"Saslušano je više osoba, ali nema osumnjičenih", kazao je naš izvor blizak policiji.

Gojko Vasić, direktor Policije RS, izjavio je da policija i dalje radi na otkrivanju osoba koje su osumnjičene za pljačku banjalučke banke.

"Sve dok ne otkrijemo njihov identitet ne možemo izlaziti u javnost s nekim širim informacijama o pljački ove banke", rekao je Vasić.

On je istakao da policija intenzivno radi na rasvjetljavanju ovog slučaja, navodeći da nema potrebe za daljim angažovanjem Helikopterskog servisa RS, s obzirom na to da je on odigrao ulogu u prvoj fazi da se otkrije gdje je otišlo i zapaljeno prvo vozilo kojim je počinjeno razbojništvo.

Vasić je rekao da je riječ o vozilu ukradenom na području Banjaluke, na kojem su se nalazile registarske tablice ukradene u Prijedoru.

Podsjećamo, maskirani razbojnici, naoružani pištoljem i automatskom puškom, opljačkali su u utorak centralu "Nove banke" u samom jezgru Banjaluke, odakle su ukrali oko 4.000 KM.

Nakon oružane pljačke, razbojnici su tamnoplavim pasatom pobjegli u nepoznatom pravcu. Policija je nakon sat vremena taj auto pronašla zapaljen nedaleko od groblja "Sveti Ivo" u Trapistima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije