Hronika

Sletjeli sa puta, povrijeđena dva muškarca i žena

Sletjeli sa puta, povrijeđena dva muškarca i žena
Foto: Dražan Pozderović/Arhiva | Sletjeli sa puta, povrijeđena dva muškarca i žena

TESLIĆ – U jučerašnjem slijetanju golfa u mjestu Mladikovine kod Teslića povrijeđena su dva muškarca i žena iz ove lokalne zajednice.

Kako saznaju "Nezavisne novine", teške tjelesne povrede je zadobio muškarac koji je bio putnik u vozili i on je prevezen na Univerzitetsko klinički centar RS u Banjaluci.

Iz Policijske uprave Doboj su saopštili da se na nekategorisanom putu, u mjestu Mladikovine u Tesliću juče oko 17.05 časova, dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo lice inicijala N.J. iz Teslića koje je upravljalo automobilom golf.

"Sa njim su se u vozilu nalazili suvozač lice lice S.J. iz Teslića i putnik lice D.D. iz Teslića. U ovoj saobraćajnoj nezgodi teške tjelesne povrede zadobilo je lice inicijala D.D. putnik u navedenom vozilu i isto je upućeno na liječenje u Univerzitetsko-klinički centar Republike Srpske u Banjaluci, dok su vozač i suvozač u navedenom vozilu zadobili tjelesne povrede o čijem stepenu se ljekari nisu izjasnili i isti su zadržani na liječnju u bolnici "Sveti apostol Luka" u Doboju. Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice Teslić. O svemu navedenom obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj koji je navedenookvalifikovao kao krivično djelo ugrožavanje javnog saobraćaja", naveli su iz policije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije