Hronika

Sokočanin osumnjičen za prevaru putem internet oglasa

Sokočanin osumnjičen za prevaru putem internet oglasa
Sokočanin osumnjičen za prevaru putem internet oglasa

MRKONJIĆ GRAD - Policija je podnijela izvještaj protiv osamnaestogodišnjaka sa Sokoca čiji su inicijali N.Đ, koji je osumnjičen da je putem internet oglasa oštetio jedno lice iz Mrkonjić Grada, pričinivši mu znatnu materijalnu štetu.

Izvještaj protiv lica N.Đ. Podružnoj kancelariji Okružnog javnog tužilaštva Mrkonjić Grad podnijeli su pripadnici Odjeljenja kriminalističke policije Policijske uprave Mrkonjić Grad, rečeno je Srni u policiji.

Lice N.Đ. osumnjičeno je da je putem internet oglasa, dogovorilo sa oštećenim zamjenu svog mobilnog telefona za igračku konzolu približne vrijednosti i da će se zamjena izvršiti putem brze pošte, čime ga je naveo da mu pošalje svoju igračku konzolu, međutim, nije mu poslao svoj mobilni telefon, niti je platio konzolu.

Policijska uprava Mrkonjić Grad apeluje na građane da budu oprezni prilikom kupovine putem internet oglasa i da se informišu o licu koje vrši prodaju i detaljno dogovore o načinu plaćanja i isporuke, da ne bi postali žrtve krivičnog djela prevara. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije