Hronika

Starac naočigled putnika onanisao pred djevojčicom

Starac naočigled putnika onanisao pred djevojčicom
Starac naočigled putnika onanisao pred djevojčicom

DOBOJ - Putnici u autobusu na jednoj lokalnoj liniji u Doboju prije nekoliko dana bili su svjedoci nesvakidašnjeg prizora, kada je manijak koji se vozio krenuo da masturbira pred maloljetnicom.

Kako saznajemo, riječ je o Dobojliji M.B. (73) kojeg su nakon što je napustio autobus putnici prijavili policiji, koja je brzo reagovala.

Naime, kako saznajemo, u autobusu je bila velika gužva, a on je sjedio do djevojčice, kad je najednom otkopčao šlic na pantalonama, izvadio polni organ i krenuo da onaniše.

"Ona je, čim je to vidjela, ustala sa sjedišta, otišla do vozača i prijavila kako se u autobusu nalazi manijak. Za njom je krenuo i starac koji je tražio od vozača da mu stane, što je ovaj i uradio, nakon čega je izašao", ispričao nam je izvor blizak ovom slučaju.

U Centru javne bezbjednosti (CJB) Doboj nisu bili raspoloženi da iznose detalje u vezi s ovim incidentom, ali su potvrdili da se desio, dodajući kako su odmah reagovali.

Kako su rekli, slučaj je prijavljen Policijskoj stanici Doboj 2, a koja je Okružnom tužilaštvu u ovom gradu prijavila M.B. za krivično djelo zadovoljavanje polnih strasti pred drugima.

Ukoliko bi ovaj slučaj završio na sudu, manijak bi mogao na osnovu krivičnog zakona biti osuđen i do tri godine zatvora.

Inače, treba podsjetiti da je ovo drugi sličan slučaj u samo mjesec dana koji se desio na području RS.

Nedavno je zbog bludničenja policija u Prijedoru uhapsila policajca iz Banjaluke.

Naime, kako se osnovano sumnja S.C. (35), pripadnik MUP-a RS, je u više slučajeva na području Prijedora vadio polni organ i onanisao uglavnom pred djevojčicama i ženama.

Bio je zaposlen u Policijskoj stanici za obezbjeđenje objekata i ličnosti u MUP-u RS u Banjaluci, a nakon što je protiv njega prikupljeno dovoljno dokaza, suspendovan je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije