Hronika

Stevanović prijetio smrću fotoreporteru

Stevanović prijetio smrću fotoreporteru
Stevanović prijetio smrću fotoreporteru

BANJALUKA - Željko Stevanović (49) iz Banjaluke, koji je prije nekoliko dana bombom raznio vozača gradskog prevoza Boru Topića (55), hladnokrvno je priznao policiji ubistvo.

Izvor Pressa RS iz istrage, ispričao je da je Stevanović, kojeg je policija uhapsila sinoć oko ponoći, nakon 36 sati potrage, natprosječno inteligentan i da uopšte ne djeluje kao psihički bolesna osoba.

- On je potpuno mirno i staloženo odgovarao na pitanja inspektora, ne odajući utisak da ima psihičke poremećaje- ispričao je  sagovornik Pressa iz istrage.

Koliko ga ubistvo nije nimalo potreslo govori i činjenica da je Stevanović danas dok ga je policija uvodila u zgradu CJB Banjaluka zaprijetio fotoreporteru Pressa RS da će ga ubiti.

Policija je prethodno Stevanovića prevezla u Kliniku za psihijatriju KC Banjaluka na psihijatrijsko vještačenje. Kada su ga vratili pred CJB Banjaluka, Stevanović je primjetio fotoreportera kako ga fotografiše. Bijesno je rekao kroz zube: "Ubiću te, ubiću te", a potom spustio glavu i ušao u CJB Banjaluka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije