Hronika

Trojica povrijeđena u tučama kod "Drame" i "Tilta" u Banjaluci

Trojica povrijeđena u tučama kod  "Drame" i "Tilta" u Banjaluci
Foto: Ilustracija | Trojica povrijeđena u tučama ispred "Drame" i "Tilta" u Banjaluci

BANJALUKA - Tri lica povrijeđena su noćas u dvije odvojene tuče kod banjalučkih lokala "Drama" i "Tilt", saznaju "Nezavisne" nezvanično.

Prijave su pripadnici banjalučke Policijske stanice Centar zaprimili oko 3.20  i 3.50 časova.

"U prijavama je navedeno da je narušen javni red i mir međusobnom tučom ispred ugostiteljskih objekata u ulicama Save Kovačevića i Bana Milosavljevića", saopštila je Marija Markanović, portparol Policijske uprave Banjaluka.

Povrijeđenima je ukazana pomoć u Službi hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Banjaluka.

"Policijski službenici su zadokumentovali prijave, a nastavljaju sa preduzimanjem potrebnih mjera i radnji sa ciljem  identifikovanja svih učesnika i utvrđivanja bitnih činjenica u zavisnosti od kojih će se utvrditi prekršajna ili krivična odgovornost lica", naglasila je Markanovićeva.

Udovičić: Tuča bila na 100 metara udaljenosti od kluba

Boris Udovičić, vlasnik banjalučkog noćnog kluba "Drama", tvrdi da se tuča dogodila na 100 metara udaljenosti od tog kluba.

"Povodom vašeg teksta, htio bih da izjavim da se tuča nije desila ispred samog kluba 'Drama', već na lokaciji udaljenoj 100 metara od kluba 'Drama'.

Učesnici nisu bili gosti našeg kluba niti imaju bilo kakve veze sa klubom 'Drama'", naveo je Udovičić u svom demantiju na tvrdnje koje smo ranije objavili. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije