Hronika

Tužilac neće tražiti pritvor za Lejlu Muhović

Tužilac neće tražiti pritvor za Lejlu Muhović
Tužilac neće tražiti pritvor za Lejlu Muhović

SARAJEVO - Tužilac Okružnog tužilaštva Istočno Sarajevo Halida Vrabac potvrdila je da neće zatražiti pritvaranje Lejle Muhović jer, prema njenim riječima, nema elemenata koji upućuju na krivično djelo ubistvo.

"Ona se tereti za izazivanje opšte opasnosti. Utvrđeno je da su njih dvoje bili sami u vozilu i da metak potiče od njegovog pištolja, koji je nelegalno posjedovao", kazala je Vrabac za federalne medije i dodala da će više detalja oko svih okolnosti kako je došlo do ranjavanja, odnosno smrti Đorđijevića, biti poznato nakon što se prikupe nalazi svih vještačenja.

U jučerašnjoj pucnjavi koja se dogodila na magistralnom putu Vraca-Trebević, nedaleko od pansiona "Bob" u Istočnom Sarajevu, smrtno je stradao Adis Đorđijević.

Međutim, iako su prvobitne informacije ukazivale na to da je on ubijen u razmjeni vatre sa pripadnicima MUP-a KS, to se nije desilo već ga je najvjerovatnije usmrtila njegova djevojka Lejla Muhović.

Nezvanično, pištolj marke škorpion, čiji je vlasnik bio upravo Đorđijević, ispalio je dok se on sa svojom djevojkom u automobilu otimao oko tog vatrenog oružja.

Tom prilikom Đorđijeviću je metak prošao kroz stomak i izašao na leđa. Obdukcija tijela preminulog pokazala je da je metak ispaljen upravo iz Đorđijevićevog, a ne policijskog pištolja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije