Hronika

U sudaru povrijeđeno šest policajaca

U sudaru povrijeđeno šest policajaca
U sudaru povrijeđeno šest policajaca

TOMISLAVGRAD - Šest policajca povrijeđeno je jutros u sudaru dva vozila, na magistralnom putu Livno - Tomislavgrad, u mjestu Stipanići.

Do nezgode je, još se tačno ne zna pod kojim okolnostima, došlo nešto poslije sedam časova, a u njoj su učestvovali folksvagen kombi i mercedes.

Među povrijeđenim policajcima, dvojica su zadobili teže povrede, a na vozilima je nastala veća materijalna šteta.

"Grupa policajaca u folksvagen kombiju išla je prema Mostaru, na obuku, a u susret im je išao kolega u mercedesu, i oni su se sudarili", otkrivaju izvori bliski istrazi, koji kažu da se sumnja da je uzrok nezgode poledica.

Kombijem je, kako nam je potvrđeno, upravljao A.P., koji je lakše povrijeđen, a mercedes je vozio H.B., koji je zadobio teže povrede.

"H.B. je nakon ukazane ljekarske pomoći u Domu zdravlja Tomislavgrad prevezen u Kantonalnu bolnicu u Livnu, gdje je zadržan na daljem liječenju", naveli su iz MUP-a Livanjskog kantona.

Teže je povrijeđen i R.G. (23), koji je bio saputnik u kombiju. I on je takođe, nakon ukazane pomoći u Tomislavgradu, prevezen u Kantonalnu bolnicu u Livnu, a potom u KBC "Firule" u Splitu.

"Povrijeđeni su i M.K. (25), S.S. (24) i J.K. (23), koji su takođe bili u kombiju, a zadobili su lakše povrede, te su nakon ukazane ljekarske pomoći u DZ Tomislavgrad pušteni kući", saopštili su iz policije.

Uviđaj na mjestu događaja obavili su pripadnici Policijske uprave Tomislavgrad, a dalji operativni rad je u toku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije