Hronika

Ubistvo u Jezeru: Htio da se obračuna sa djevojkom, pa greškom ubio funkcionerku iz Vrbasa

Ubistvo u Jezeru: Htio da se obračuna sa djevojkom, pa greškom ubio funkcionerku iz Vrbasa
Ubistvo u Jezeru: Htio da se obračuna sa djevojkom, pa greškom ubio funkcionerku iz Vrbasa

JEZERO - Biljana Paić (40), pomoćnika predsjednika opštine Vrbas ubijena je noćas u mjestu Prisoje nadomak Jezera hicem iz lovačke puške.

Paićeva je u okviru zvanične posjete Republici Srpskoj prenoćila u ugostiteljskom objektu “Apolon” u Prisojama.

Nju je oko tri sata ujutro, na spavanju, ubio Mladen Danilović (30). Po nezvaničnim informacijama, mladić je naoružan nogom razvalio vrata njene sobe i upucao je u glavu dok je spavala.

Danilović je nakon što je shvatio da je greškom hicem u glavu ubio nedužnu vrbasku funkcionerku, izvršio samoubistvo. Ispalio je hitac sebi u predjelu glave.

Kako Kurir saznaje, Danilović se prethodno, oko ponoći, posvađao sa svojom djevojkom iz Kotor Varoši, koja radi u ugostiteljskom objektu "Apolon", a zatim se, oko tri sata izjutra, vratio u hotel sa lovačkom puškom u rukama. Inače, Danilovićeva djevojka je svake večeri spavala u sobi u kojoj je počinjen zločin, osim kobne noći kada u sobi spavala Paićeva.

Kako Blic nezvanično saznaje, u poseti Prisojama sa Paićevom su bila još dva funkcionera lokalne samouprave.

Paićeva je pomoćnik predsjednika Opštine Vrbas zadužena za oblast Zaštite životne sredine i u Jezeru je bila u službeno u uzvratnoj poseti kako bi dogovorila održavanje Vrbaških dana u Banjaluci, potvrđeno je u središtu Jedinstvene Srbije u Vrbasu. Ostali članovi delegacije su trenutno u konzulatu Srbije

O ovom događaju obaviješten je dežurni tužilac banjalučkog Okružnog tužilaštva, a pripadnici Stanice javne bezbednosti Mrkonjić Grad vrše uviđaj.

Biljana Paić bila je predsjednica stranke Jedinstvena Srbija u Vrbasu i prije nešto više od mjesec dana imenovana je na funkciju pomoćnika predsjednika opštine. Bila je udata, a sa suprugom ima jednog sina i dvije ćerke.

Vezane vijesti:

Tragedija u Jezeru: U kafani greškom ubio ženu iz Srbije pa izvršio samoubistvo

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije