Hronika

Ubistvo u Loparama, ubica se sam prijavio policiji

Ubistvo u Loparama, ubica se sam prijavio policiji
Ubistvo u Loparama, ubica se sam prijavio policiji

LOPARE - N.T. iz mjesta Piperi, kod Lopara, uhapšen je nakon što je policiji prijavio da je ispred svoje kuće ubio lice čiji su inicijali M.V.

On se obratio Policijskoj stanici Lopare sinoć u 22.55 časova, te je prijavio da je iz vatrenog oružja izvršio ubistvo.

Izvori upućeni u istragu potvrdili su "Nezavisnim" da je ubijen Milomir Vasić (42), a da je za ovo ubistvo osumnjičen Nenad Todorović (60). "Motiv su neriješeni odnosi, koji datiraju već duže vrijeme", ističu naši sagovornici, bliski policiji.

Kako saznajemo, od Todorovića je uzeta parafinska rukavica, i utvrđeno je da ima tragove baruta na ruci.

"Na lice mjesta odmah su izašli policijski službenici PS Lopare, koji su utvrdili da se u golfu 2 nalazi beživotno tijelo lica M.V. Na lice mjesta odmah je izašao  i dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Bijeljina, koji je zajedno sa policijskim službenicim izvršio uviđaj", potvrdili su "Nezavisnim" iz CJB Bijeljina. 

Aleksandra Simojlović, portparol CJB Bijeljina, navela ja da je uviđajem utvrđeno da je smrt nastupila od povreda koje su nanesne najvjerovatnije iz vatrenog oružja, odnosno automatske puške.

"Od strane policijskih službenika kod osumnjičenog lica pronađena je i automatska puška koja se dovodi u vezu sa izvršenjem djela. Tijelo preminulog je prevezeno na Odjeljenje patologije radi vršenja obdrukcije.  Od strane policijskih službenika N.T. je lišen slobode, i nad njim je u toku kriminalistička obrada", navela je Simojlovićeva.

Uz izvještaj o počinjenim krivičnim djelima ubistvo i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija, N.T. će danas biti predat u nadležnost i na dalje postupanje Okružnom tužilaštvu u Bijeljini.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije