Hronika

Udario staricu, odvezao je kući pa pobjegao

Udario staricu, odvezao je kući pa pobjegao
Udario staricu, odvezao je kući pa pobjegao

STANARI - Vinka C. (78) iz Stanara povrijeđena je kada ju je udario kamion, nakon čega ju je kamiondžija odvezao kući, a potom pobjegao i policija za njim traga.

Ova nesvakidašnja nezgoda dogodila se prekjuče oko devet časova, dok se, ispred jedne lokalne autopraonice, teretno vozilo kretalo unazad, te udarilo nesrećnu staricu.

"Vozač je povrijeđenu odvezao kući i udaljio se u nepoznatom pravcu. Zbog zadobijenih teških tjelesnih povreda V.C. je zadržana na liječenju u dobojskoj bolnici", saopštila je juče Ljerka Stanimirović, portparol CJB Doboj.

Kako nam je potvrđeno, iako je i juče bila u dobojskoj bolnici, ova pacijentkinja nije u životnoj opasnosti.

"Zadobila je prelom pubične ili stidne kosti. Nakon pregleda smještena je kod nas i ljekari prate njeno zdravstveno stanje", kazali su u bolnici "Sveti apostol Luka" Doboj.

Misteriozni kamiondžija do zaključenja ovog broja "Nezavisnih" nije pronađen, a policija za njim traga.

"Uviđaj lica mjesta izvršili su policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj", saopšteno je iz dobojske policije.

Kako saznajemo, o svemu je obaviješten i dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Doboj.

"On je naložio preduzimanje neophodnih radnji na pronalasku vozača koji je učestvovao u ovoj saobraćajnoj nezgodi", navedeno je u saopštenju iz CJB Doboj.     

Povrijeđen vozač

Vozač audija M.M. teško je povrijeđen u nezgodi koja se prekjuče popodne dogodila u mjestu Donji Rakani, opština Novi Grad.

"Policijskoj stanici Novi Grad oko 16.40 prijavljeno je da se na lokalnom putu Rudice - Donji Rakani, u mjestu Donji Rakani, dogodila nezgoda. Nakon zaprimljene prijave policijski službenici su izašli na lice mjesta, te potvrdili navode prijave", saopštila je Marija Matić, portparol CJB Prijedor.

Prema njenim riječima, uviđajem je utvrđeno da je došlo do slijetanja audija kojim je upravljao M.M.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije