Hronika

Ugostitelji iz BiH pronađeni mrtvi u kući u Solt Lejk Sitiju

Ugostitelji iz BiH pronađeni mrtvi u kući u Solt Lejk Sitiju
Foto: Ilustracija | Ugostitelji iz BiH pronađeni mrtvi u kući u Solt Lejk Sitiju

VEST VELI SITI - Tijela Samira Skendera (51) i njegove supruge Mirahete Skender (49), porijeklom iz BiH, pronađena su u kući u Vest Veli Sitiju, u američkoj saveznoj državi Juta, gdje oni imaju restoran "European Pizza Deli".

Istražioci su rekli da svi znakovi ukazuju da je riječ o ubistvu i samoubistvu i da ne traže osumnjičene u ovom slučaju. Međutim, nisu saopštili ko je pucao. Takođe, iz policije su naveli da je najmanje jedno oružje pronađeno na mjestu zločina.

Tijela su pronađena u nedjelju, nešto poslije pet sati ujutru, nakon što je jedna od njihovih kćerki čula pucnjeve.

"Odgovorili smo na poziv kćerke i potvrdili da se na licu mjesta nalaze dvije osobe koje su preminule", rekao je policijski poručnik Stiv Kec, iz policijske stanice Vest Veli Siti.

Komšije kažu da su šokirane zbog ove tragedije.

"Oni su divni ljudi", rekla je Kimberli Hernandez, komšinica Skenderovih, a koja je i dobra prijateljica kćerki stradalih supružnika.

Komšije govore da su Skenderovi trebali ići na odmor u Evropu i da je na restoranu bio postavljen natpis da će restoran biti zatvoren do 11. septembra.

Dan ranije su odbili da prisustvuju zabavi u naselju, jer su se spremali za put. Skenderovi su bili omiljeni u kraju, pa niko nije sumnjao da bi se nešto ovako moglo desiti i mnogi se pitaju šta je razlog.

"Bila sam šokirana, jer, znate, to su zaista divni ljudi", izjavila je komšinica Paula Rodrigez.

Mehmed Huseinbegović i njegov brat Mirza kažu da znaju porodicu Skender 15 godina i još pokušavaju da shvate šta je pošlo naopako.

"Oni su zaista dobri ljudi koje sam viđao svaki dan. Pozdravljali smo se i bili su veoma prijateljski naklonjeni. Uvijek su izgledali srećno i nikada ih nisam vidio da se svađaju", kaže Mehmed.

Mirza ističe da je malo ko mogao pretpostaviti da će se ovako nešto desiti. Braća kažu da je Samir bio vrijedan i da je radio sve da bi pružio dobar život svojoj porodici.

Vest Veli Siti je, inače, grad od 128.000 stanovnika i smješten je u predgrađu Solt Lejk Sitija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije