Hronika

Uhapšena trojica narkodilera u Brčkom

Uhapšena trojica narkodilera u Brčkom
Uhapšena trojica narkodilera u Brčkom

BRČKO - Policija distrikta Brčko uhapsila je tri lica u naselju Čande, osumnjičena za neovlaštenu proizvodnju i stavljanje droge u promet.

Portparol policije distrikta Halid Emkić izjavio je da su slobode lišena lica čiji su inicijali A.J. /22/, A.L. /33/ i S.S. /27/, svi sa područja Brčkog.

Emkić je naveo da je policija u skladu sa ranijim operativnim saznanjima zaustavila automobil marke "pežo 206", u kome su prilikom pretresa pronađena dva paketića marihuane.

Policijski službenici Odsjeka za borbu protiv droga i organizovanog kriminaliteta, uz pribavljenu naredbu Osnovog suda i uz podršku policijskih službenika Jedinice za podršku i službenog psa za otkrivanje narkotika, pretresli su kuću, pomoćne objekte i dvorište koje koristi A.J. u naselju Prutače.

"Prilikom pretresa pronađena je veća količina `pe-ve-ce` vrećica raznih boja za pakovanje opojne droge i makaze za sječenje paketića, mobilni telefon, te veća količina novca za koje postoji sumnja da potiču od prodaje marihuane", rekao je Emkić.

Nakon izvršene kriminalističke obrade, protiv trojice osumnjičenih policija je podnijela izvještaj Tužilaštvu, zbog sumnje da su počinili krivično djelo neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije