Hronika

Uhapšeno šest pijanih vozača i jedan pješak

Uhapšeno šest pijanih vozača i jedan pješak
Foto: N.N. | Uhapšeno šest pijanih vozača i jedan pješak

DOBOJ - Na području nadležnosti Policijske uprave Doboj zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola iz saobraćaja su isključena i sankcionisana 62 vozača, od kojih je šest lišeno slobode.

Pojačana kontrola učesnika u saobraćaju sa akcentom na kontrolu vozača koji upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola sprovedena je 4, 5. i 6. januara, saopšteno je dobojske Policijske uprave.

Tokom akcije kontrolisao je ukupno 500 učesnika u saobraćaju, od kojih je 357 alkotestirano.

Dobojska policija saopštila je i da je policija iz Broda uhapsila pijanog pješaka čiji su inicijali B.L. /30/ sa područja te opštine koji je imao 1,81 promil alkohola u krvi.

Policija iz Doboja podnijela je izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu protiv lica čiji su inicijali V.S. /48/ iz tog grada koje je bez odobrenja priključilo porodičnu kuću na vodovodnu mrežu sa koje je isključeno u maju 2017. godine zbog neizmirenog duga.

Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnesen je izvještaj i protiv lica M.P. /63/ i Ž.V. /48/ sa područja ovog grada zbog osnovane sumnje da su izvršila krivično djelo protivpravno zauzimanje zemljišta.

Oni su na zemljišnoj parceli na području Doboja, bez prethodnog odobrenja grada, zasadili žitarice, čime su onemogućili korištenje ove parcele opštećenom licu koje je u oktobru 2017. godine sa gradom zaključilo ugovor o zakupu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije