Hronika

U Banjaluci pronađeno spaljeno tijelo starijeg muškarca

U Banjaluci pronađeno spaljeno tijelo starijeg muškarca
U Banjaluci pronađeno spaljeno tijelo starijeg muškarca

BANJALUKA - Tijelo starijeg muškarca, koje je bilo zapaljeno, pronađeno je u utorak oko podne na livadi u banjalučkom naselju Petrićevac, u Ulici rakovačkih rudara.

Zasad u ovom slučaju nisu utvrđeni elementi krivičnog djela, pa se sumnja da se nesrećni muškarac objesio o drvo, a prethodno se polio benzinom i zapalio.

 "Nezavisne" nezvanično saznaju da policija utvrđuje da li je, eventualno, riječ o Banjalučaninu Simi Trbojeviću, starcu čiji je nestanak prijavljen sinoć. 

Nezvanično, Trbojevićev sin bio je na prepoznavanju tijela, ali je ipak na kraju odlučeno da se obavi obdukcija. Takođe nezvanično, pored tijela je pronađena stolica iz kuće nestalog starca.

Nestanak Trbojevića prijavljen je sinoć oko 20.30, nakon što se istog dana oko sedam časova udaljio u nepoznatom pravcu iz kuće u Ulici rakovačkih rudara.

Marija Markanović, portparol CJB Banjaluka, kratko je potvrdila da je oko 12 časova u Ulici rakovačkih rudara pronađen leš starijeg muškarca, te da je izvršen uviđaj.

"Dežurni okružni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka naložio je da se u Zavodu za sudsku medicinu RS izvrši obdukcija tijela i da se preduzmu potrebne mjere i radnje u cilju identifikovanja i utvrđivanja ostalih okolnosti", navela je Markanovićeva.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije