Hronika

Vlasnik lokala i gosti optuženi zbog tuče na proslavi 8. marta

Vlasnik lokala i gosti optuženi zbog tuče na proslavi 8. marta
Foto: Velibor Tripić | Vlasnik lokala i gosti optuženi zbog tuče na proslavi 8. marta

MILIĆI, VLASENICA - Osnovni sud u Vlasenici potvrdio je optužnicu protiv vlasnika milićkog ugostiteljskog objeka Miloša J. i njegovog oca Dragoslava J. kao i gostiju ovog lokala Milorada V. i Danijela V. zbog međusobne tuče u kojoj je sijevao i nož.

Optuženi su su se potukli tokom proslave 8. marta 2022. godine, u mjestu Dubnički Most, tačnije  9. marta, oko 2.30 časova u lokalu  "Kristal".

Ovaj lokal je, inače, u vlasništvu Miloša J. kojeg optužnica tereti da je fizički napao Danijela V. tako što ga je udario oštricom noža lijevu ruku. Tom prilikom ga je posjekao u dužini od oko 3 cm u lijevi ručni zglob. Zatim je kako se navodi u optužnici, fizički napao i Milorada V., kojeg je takođe udario oštricom noža u  lijevi rebarni luk i nanio mu povredu u vidu posjekotine, dužine oko 10 cm. Takođe se dodaje da je Milorad V. potom fizički napao njegovog oca Dragoslava J. tako što ga je udario zatvorenom šakom u lijevo oko.

Zatim je Danijel V., ispred tog ugostiteljskog objekta, otkinuo rukohvat na ulaznim vratima i razbio staklo na desnom krilu.

Kako se dodaje na ovaj način oštetio je vlasnika Miloša J. pa ga osim tuče terete i da je oštetio tuđu stvar.

Međutim, tu se sukob nije zaustavio, jer su na istom mjestu Dragoslav J. i Danijel V. fizički napali jedan drugog.

Dragoslav J. je udario Danijela V. šakom, a tom prilikom ga je i ogrebao noktima po čelu, zbog čega je imao podliv lijevog čeonog dijela glave i oguljotinu čela.

U međusobnoj makljaži, njega je Danijel V. oborio na tlo usljed čega je zadobio povrede u vidu oguljotine desnog lakta, promjera oko 6 cm i oguljotine prednje strane desnog koljena, promjera 3-4 cm.

Dakle, Miloša J. terete da je više puta nekog povrijedio sredstvom podobnim za nanošenje povreda i narušavanje zdravlja.

Za nanošenje povreda terete i ostale aktere tuče, a Danijela V. i za oštećenje inventara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije