Hronika

Vozač umro nakon što ga je zaustavila prijedorska policija

Vozač umro nakon što ga je zaustavila prijedorska policija
Foto: Ilustracija | Vozač umro nakon što ga je zaustavila prijedorska policija

PRIJEDOR - Sedamdesetšestogodišnji državljanin Hrvatske K.T. preminuo je danas usljed zatajenja rada srca, a nakon što su ga, dok je vozio golf, na magistralnom putu Prijedor - Novi Grad, u mjestu Donja Dragotinja, zaustavili policajci.

"Nezavisne" nezvanično saznaju da su policajci učinili sve da ga spasu, ali u tome nisu uspjeli. Takođe nezvanično, on je i od ranije imao srčanih problema.

"Nezavisnim" je potvrđeno da su oko 11.20 časova njega zaustavili pripadnici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja PU Prijedor, i to zbog prekoračenja brzine.

"Tokom kontrole vozila i vozača, vozač se žalio na pogoršano zdravstveno stanje, te su mu policajci pružili prvu pomoć, a obaviješteni su i radnici Službe hitne pomoći Prijedor, koji su izašli na lice mjesta", rekli su iz PU Prijedor.

Vozaču je potom pružena hitna medicinska pomoć.

"Međutim, kod njega je usljed pogoršanog zdravstvenog stanja nastupila smrt, nakon čega  je od strane doktora konstatovano da se radi o prirodnoj smrti koja je nastupila usljed zatajenja rada srca", rekli su iz PU Prijedor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije