Hronika

Zajedno s maloljetnicima krali akumulatore

Zajedno s maloljetnicima krali akumulatore
Zajedno s maloljetnicima krali akumulatore

V.S. i B.V. lišeni su slobode zbog postojanja osnova sumnje da su u proteklom periodu na području Istočnog Novog Sarajeva počinili više krađa.

V.S. je u toku vršenja kriminalističke obrade priznao da je u julu 2015. godine zajedno sa B.V. i tri maloljetna lica otuđio deset akumulatora za teretna motorna vozila na štetu DOO "Krupac", te da su u martu ove godine otuđili osam akumulatora na štetu firme GP "Put", navodi se u saopštenju CJB Istočno Sarajevo.

Osumnjičeni je priznao da je zajedno sa maloljetnim licima ukrao dva akumulatora i dva TV prijemnika na štetu pansiona "Bob", koje su prodali licu N.G. kod koga su navedeni predmeti pronađeni i privremeno oduzeti, kao i dva akumulatora na štetu DOO "Kvadrat", što nije prijavljeno policijskoj stanici.

Postoje osnovi sumnje da su navedena lica određen broj akumulatora u više navrata prodavali licu N.Š. koji ih je, najvjerovatnije, preprodavao na otpadu sekundarnih sirovina u Sarajevu.

U toku je kompletiranje i dokumentovanje predmeta nakon čega će protiv osumnjičenih biti podnesen izvještaj Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije