Hronika

Zvornik: Ucjenjivali ga snimkom seksa sa maloljetnicom

Zvornik: Ucjenjivali ga snimkom seksa sa maloljetnicom
Zvornik: Ucjenjivali ga snimkom seksa sa maloljetnicom

ZVORNIK - Policijskoj stanici Zvornik obratio se L.J. iz ovog grada, sa tvrdnjom da ga ucjenjuju tražeći od njega 4.000 evra ili će biti objavljen kompromitujući video-snimak na kojem se on nalazi.

Policija je, kako saznaju "Nezavisne", utvrdila da je riječ o seksualnom činu koji je on imao sa maloljetnicom.

"On se policiji obratio 8. aprila, te je prijavio nepoznata lica da ga putem SMS poruka i telefonskih poziva ucjenjuju, tražeći od njega novac ili će suprotno tome, objaviti snimak", kazao je izvor "Nezavisnih".

Po zaprimljenoj prijavi postupili su policajci, te je o svemu obaviješten i tužilac, koji je prijavu definisao kao krivično djelo ucjena.

"Tokom kriminalističke obrade, došlo se do sumnje da postoje elementi krivičnog djela 'Obljuba nad nemoćnim licem' počinjenog od strane  L.J. Naime, policajci su došli do sumnje da je L.J. 4. aprila imao polni odnos sa maloljetnicom iz Zvornika", pojasnio je sagovornik "Nezavisnih".

Kako saznajemo, postupajućem tužilaštvu prijavljeni su i S.I., M.E., P.P., kao i sedamnaestogodišnjakinja iz Zvornika, zbog sumnje da su počinili krivična djela neovlašteno fotografisanje i ucjena.

"Prijavljena grupa je 4. aprila mobilnim telefonom snimila L.J. i maloljetnicu u ljubavnom činu, a potom su taj snimak reprodukovali, te pozivima i SMS porukama ucjenjivali L.J. da će javno objaviti snimak ukoliko im ne isplati 4.000 evra", saopštili su iz CJB Bijeljina.

Pošto im L.J. nije isplatio novac, oni su taj snimak objavili putem društvenih mreža.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije