Svijet

Gledao ubistvo dok je četovao na ajpedu

Gledao ubistvo dok je četovao na ajpedu
Gledao ubistvo dok je četovao na ajpedu

Jedan muškarac svirepo je ubio svoju suprugu u Barlingtonu, u SAD, a to je posmatrao mladić s kojim je kćerka sukobljenih roditelja bila u momentu tragedije na "video-četu" putem Aj-peda, objavila je američka mreža Ej-Bi-Si.

Kristofer Pjantedozi (39) zadržan je danas u zatvoru, bez prava na kauciju, pod optužbom da je nožem ubio svoju suprugu Kristen Puliskijano prošlog četvrtka, u porodičnoj kući u Barlingtonu, u saveznoj državi Masačusets.

Pozivajući se na svjedočenja pred sudom, ABC navodi da je 15-togodišnja kćerka, dok je u svojoj sobi bila na video-vezi s prijateljem, čula svađu svojih roditelja u kuhinji i tamo zatekla oca sa nožem u ruci.

Majka je u tom trenutku pobjegla u kćerkinu sobu, ali je otac provalio vrata, oborio je na krevet i počeo da je ubada nožem, što je bilo vidljivo kćerkinom prijatelju s druge strane video-veze na Aj-pedu, rekla je pred sudom zamjenica okružnog tužioca Nikol Alejn.

Prema njenim riječima, tužilaštvo je uzelo i svjedočenje mladića, koji je potvrdio da je na Aj-pedu video momenat ubistva. Na sudu je još rečeno da je uređaj uzet na vještačenje kao dokaz.

Optuženi Pjandetozi predao se policiji dan poslije ubistva i pošto je izdat nalog za njegovo hapšenje, a na saslušanju se izjasnio da nije kriv.

Jedan ljekar je pred sudom izjavio da je kod optuženog ranije dijagnostikovan "bipolarni poremećaj", odnosno smjenjivanje depresije i manije, i da je nedavno pokušao samoubistvo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije