Svijet

Gradiška dobila nove kontejnere

Gradiška dobila nove kontejnere
Gradiška dobila nove kontejnere

GRADIŠKA - Komunalno preduzeće "Gradska čistoća" Gradiška nabavilo je novih 60 kontejnera, za šta je izdvojilo oko 20.000 KM.

Direktor "Gradske čistoće" Goran Bijelić rekao je da su novi kontejneri nabavljeni s ciljem poboljšanja pružanja usluga odvoza smeća i biće postavljeni u gradu i u dvije najveće mjesne zajednice na području opštine, Gornjim Podgradcima i Novoj Topoli.

Bijelić je dodao da su na četiri lokacije na području opštine postavljeni metalni kontejneri zapremine pet metara kubnih, u koje građani mogu da odlažu kabasti otpad poput starog namještaja i kućnih aparata.

"Tokom prvomajskih praznika `Gradska čistoća` postaviće i kontejnere na lokalitetu izletišta u Kozari u Gornjim Podgradcima, gdje će građani nakon izleta moći da odlože smeće", dodao je Bijelić.

Načelnik opštine Gradiška Zoran Latinović rekao je da je "Gradska čistoća", i pored finansijske krize, uspjela da obnovi opremu i na vrijeme obavi orezivanje drvoreda, sadnju novih stabala i košenje travnjaka.

"U ovom trenutku Gradiška izgleda kao uređen grad i može se izraziti zadovoljstvo radom ovog komunalnog preduzeća, koje teži da unapređuje svoju djelatnost", naglasio je Latinović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije