Svijet

Hrabra majka pitbulu odgrizla uho i spasila dvogodišnju kćerku

 Hrabra majka pitbulu odgrizla uho i spasila dvogodišnju kćerku
Hrabra majka pitbulu odgrizla uho i spasila dvogodišnju kćerku

ALVIN - Čelsi Kamp i njezina kći Mekenzi jedva su prošlog mjeseca preživjele napad pitbula u njihovom domu u Alvinu u američkoj saveznoj državi Teksas.

Hrabra majka doslovce se svim snagama borila s pobješnjelim psom koji je napao njenu dvogodišnju kćer te mu je pritom odgrizla uho i zabila ruku u usta, prenosi Daily Mail.

Pas, koji je inače u vlasništu Čelsijinog dječka, ušetao je u sobu u kojoj je spavala djevojčica te je bio miran dok nije namirisao drugog psa s kojim se curica prije igrala. Iznenada je skočio na nju te ju napao, a instinktivno je reagovala i njena majka koja je odmah skočila na psa kako bi spasila svoju kćer.

U borbi s pitbulom Čelsi mu je odgrizla dio uha, no on se nije dao smesti te je i dalje bio fokusiran na sirotu djevojčicu.

Čelsi mu je tada svom snagom zabila ruku u usta što ga je ošamutilo. Policija je po dolasku u njihov dom odmah upucala psa te ga kasnije eutanazirala, a majku i kćer su pronašli na podu kupaonice.

Povrede djevojčice su bile toliko ozbiljne da je hitno helikopterom prevezena u bolnicu gdje je na operaciji provela čak sedam sati. Zadobila je rane po čitavom tijelu, no najviše po glavi i licu.

Njena majka je u žaru borbe zadobila rane po rukama. Obje su sada dobro te se oporavljaju. Čelsi je presretna što napokon može primiti i zagrliti svoju kćer što zbog ozbiljnosti njezinih povrede prije nije mogla.

Policijski službenici i radnici hitne pomoći izjavili su da dugo neće zaboraviti prizor koji su zatekli kada su ušli u njihov dom. Pas je tada još uvijek napadao djevojčicu zbog čega su ga odmah upucali.

Šeril Kamp, tetka djevojčice, objavila je nedavno na Facebooku da djevojčica nema traume nakon napada te da se ničega ni ne sjeća. Spasio ju je majčinski instinkt, prenosi Index.hr.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije