Svijet

Kuća strave u Klivlendu: Otmičari vodili gole djevojke na povocu po dvorištu

Kuća strave u Klivlendu: Otmičari vodili gole djevojke na povocu po dvorištu
Kuća strave u Klivlendu: Otmičari vodili gole djevojke na povocu po dvorištu

Komšije Arijela Kastra, koji je deceniju držao zatvorene tri djevojke u kući u Klivlendu, otkrivaju da su vidjeli tri nage djevojke kako četvoronoške idu po dvorištu, dok ih trojica muškaraca vode na psećem povocu.

Komšija Izrael Lugo je ispričao da mu je žena koja je vidjela tu scenu i koja nije željela da joj se otkrije ime, rekla da je incident čak prijavila policiji, ali niko nije došao da provjeri njene tvrdnje.

Ovo šokantno otkriće samo je jedna od brojnih priča o neobičnim dešavanjima u kući u Aveniji Simor, gdje je Arijel Kastro držao u zatočeništvu Amandu Beri, Džinu Hejzus i Mišel Najt.

Lugo, koji živi nekoliko kuća dalje od Kastra, takođe kaže da je u novembru 2011. čuo lupanje po vratima kuće, na kojoj su neki od prozora bili prekriveni plastičnim kesama.

Tada je patrola došla, ali je samo zakucala na vrata, a kada se niko nije pojavio, jednostavno je otišla. On je, takođe, rekao da je prošle sedmice vidio Kastra u parku s djevojčicom za koju se ispostavilo da je ćerka jedne od kudnapovanih djevojaka, ali mu je otmičar rekao da je to dijete njegove djevojke.

I Nina Samojlič, koja stanuje u blizini, zvala je policiju kad je vidjela golu djevojku u zadnjem dvorištu, ali je nisu ozbiljno shvatili.

- Prvo smo mislili da je to smiješno, ali nam je onda ipak bilo malo čudno, pa smo zvani policiju. Oni su mislili da ih zavitlavamo, nisu nam povjerovali - ispričala je ona za Si-En-En.

Elsi Sintron, majka Samojličeve, vidjela je jednom prilikom dijete kako proviruje sa prozora tavana. Policija Klivlenda je na te optužbe odgovorila da nema zabilježene te pritužbe građana.

Tri djevojke bile su više puta trudne i imale su nekoliko pobačaja, javila je lokalna televizija “Njuz čenel 5”, pozivajući se na izvore bliske policiji.

Izvor, navodno upoznat sa istragom, rekao je novinaru Polu Kiski da su Amanda Beri, Džina de Hejzus i Mišel Najtli “više puta” bile u drugom stanju, bez navođenja konkretnog broja. Jedna od žrtava je, prema istom izvoru, dva ili tri puta pobacila jer je bila neuhranjena.

Istovremeno, britanski “Dejli mejl” je objavio podatak da je u kući rođeno barem pet beba i da su trojica uhapšene braće tukla djevojke da bi kod njih izazvali pobačaj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije