Svijet

SAD: Upucana osmorica policajaca, trojica mrtva (FOTO,VIDEO)

SAD: Upucana osmorica policajaca, trojica mrtva (FOTO,VIDEO)
SAD: Upucana osmorica policajaca, trojica mrtva (FOTO,VIDEO)

BATON RUŽ - Tri policajca su ubijena u pucnjavi u Baton Ružu u Luizijani, a najmanje četvoro je ranjeno. U toku je potjera za napadačem.

17.55 - Ubijena su tri policajca, rekao je gradonačelnik za En-Bi-Si, prenosi Rojters.

17.45 - Ukupno je ranjeno sedam policajaca, a strahuje se da je troje preminulo od zadobijenih povreda, rekao je za Si-En-En izvor blizak istrazi.

17.25 - Dva policajca su ubijena u pucnjavi, javlja Rojters pozivajući se na lokalne medije.

Maskirani napadač otvorio je vatru na policiju u Baton Ružu, u Luizijani. Prema navodima medija, pogodio je sedam policajaca, a tri su podlegla povredama.

 

 

U toku je potjera za napadačem, a okolni putevi su zatvoreni. Mediji javljaju da je oko 20 policajaca u akciji, kao i da helikopter nadlijeće područje oko mjesta pucnjave.

Portparol policije Don Kopola rekao je ranije za Ej-Bi-Si televiziju da je ranjeno nekoliko policajaca i da su oni prebačeni u bolnicu.

Kopola nije imao više informacija o povrijeđenima, kao ni o tome ko je odgovoran za napad, prenosi Rojters. Istakao je da je mjesto napada obezbijeđeno.

 Јedan očevidac je rekao da je napadač maskiran muškarac, obučen u crno.

U toku je potjera za napadačem, a okolni putevi su zatvoreni. Mediji javljaju da je oko 20 policajaca u akciji, kao i da helikopter nadleće područje oko mjesta pucnjave.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije