Svijet

Tajni Sorošev plan u 10 tačaka za 2016. godinu: Zbaciti vlade Srbije i Republike Srpske

Tajni Sorošev plan u 10 tačaka za 2016. godinu: Zbaciti vlade Srbije i Republike Srpske
Tajni Sorošev plan u 10 tačaka za 2016. godinu: Zbaciti vlade Srbije i Republike Srpske
N.N.

VAŠINGTON - Američki Milijarder Džordž Soroš ima spisak koji uvijek pažljivo provjerava. To je spisak tačaka na kojima će skoncentrisati sredstva i napore svojih nevladinih odganizacija povezanih sa obavjašetajnim agencijama.

Iako podržava planove CIA-e, Soroš uvijek uspjeva da maksimalno ostvari profit od haotične situacije koje izazivaju on i njegovi inženjeri. Ovo je njegov plan za 2016. u 10 tačaka:

1. Soroš će nastaviti da olakšava dalji dolazak stotina hiljada, uglavnom muslimanskih migranata sa Bliskog Istoka, Afrike i Azije u Evropu. Na njegovom dnevnom redu jedan od prioriteta je politička i granična destabilizacija Evrope i drakonske mjere bezbjednosti koje  su zbog toga preduzele zemlje Evropske unije.

2. Soroš će stajati iza pokušaja obojene revolucije u Republici Srpskoj i Republici Srbiji. Predsjednik RS Milorad Dodik preti da će proglasiti nezavisnost od BiH i pridružiti se Srbiji. Dodik ima podršku Vlade Srbije i ruskog predsjednika Vladimira Putina. Soroš je odlučio da ukloni sve prepreke i da zbaci vladu Srbije u Beogradu i vladu Republike Srpske u Banjaluci, i na taj način dovede na vlast kompatibilne i anti-ruske u obe republike.

3. Soroš će upotrebiti svoje resurse na Haitiju kako bi se osiguralo da favorit banana korporacija Juvenel Moasi dobije drugi krug predsjedničkih izbora

4. Sorošev Fond za otvoreno društvo i druge NVO će nastaviti da podržavaju neuspjelu vladu u Ukrajini. Soroš će posebno poduprijeti premijera Arsenija Jacenjuka, ministarku finansija Nataliju Jaresko i regionalnog guvernera Odese Mihaila Sakašvilija, bivšeg predsjednika Gruzije koji je sada traženi kriminalac od strane vlade u Tbilisiju. Soroš će nastaviti da se brine da ukrajinske regularne i neregularne vojne snage i dalje izazivaju granične probleme za ruske autonomne republike Lugansk i Donjeck na istoku.

5. Soroš će pritisnuti Narodnu skupštinu Venecuele koju sada kontroliše opozicija da ukine diplomatsko priznanje Abhazije i Južne Osetije, dvije republike koje su se odvojile od Gruzije.

6. Soroševi operativci u Kini će nastaviti da izazivaju političke probleme za Pekingu u posebnim administrativnim regionima Hong Konga i Makaoa, uz povećane ulične demonstracije. Soroš će takođe pojačati svoju finansijsku i političku podršku za secesioniste na Tibetu, Sinđangu-ujgurskoj Autonomnoj Republici), i Unutrašnjoj Mongoliji.

7. Uz novog desničarskog predsjednika Argentine i novu desničarsku Narodnu skupštinu Venecuele, Soroš će mobilisati svoje latinoameričke izvore da natera na ostavku predsjednicu Brazila Dilmu Rusef zbog njene posvećenost savezu BRIKS

8. Drugi BRIKS lider koji treba da se osjeća ugruženim zbog Soroša je Jakob Zuma, predsjednik Južne Afrike. Cilj Soroša je da uništi BRIKS ostavljajući u savezu samo Kinu i Rusiju.

9. Na predsjedničkim izborima u SAD, ko god bio republikanski predsjednički kandidat, Soroš će raditi protiv njega i svim sredstvima podržati svoju ličnu prijateljicu Hilari Klinton.

10. Na predsjedničkim izborima u različitim zemljama zakazanim za 2016., Sorošove snage će najviše podržavati antihrišćanske i promuslimanske predsjedničke kandidate. Podržaće sve antiputinove kandidata na izborima za Državnu Dumu Rusije, Sakašvilijeve kandidate na gruzijskim parlamentarnim izborima; pro/NATO-a stranke na parlamentarnim izborima u Crnoj Gori; i pro-EU i NATO stranke na rumunskim parlamentarnim izborima.

(NN/Infowars-kurir.rs)

STOP!

nije sloboda govora

zalbe.vzs.ba

Govor mržnje je krivično djelo!

huškanje, diskriminacija, prijetnje i uvrede po nacionalnoj, vjerskoj, rodnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi

neće biti tolerisane

na našem portalu

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Molimo vas da vaša iskustva i zapažanja prilikom korištenja aplikacije za komentarisanje podijelite sa nama.

Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije