Svijet

Trampova savjetnica uzburkala svijet pozom na krevetu

Trampova savjetnica uzburkala svijet pozom na krevetu
Trampova savjetnica uzburkala svijet pozom na krevetu

VAŠINGTON - Savjetnica američkog predsejdnika Kelien Konvej neočekivano je postala predmet kritike i podsmijeha na društvenim mrežama zbog čudne poze koju je zauzela tokom zvaničnog prijema u Bijeloj kući.

Na fotografijama sa ovog događaja, Konvejeva sjedi na kauču sa podvijenim nogama.

​Fotografija je snimljena tokom sastanka predsjednika SAD Donalda Trampa sa direktorima visokoškolskih ustanova za obuku Afroamerikanaca.

Konvejeva se u cipelama popela na bež sofu u Ovalnoj sobi da bi napravila nekoliko grupnih fotografija na svom smartfonu.

Mnogi korisnici interneta smatraju da je njena poza bila veoma zabavna i pogodna za izbor dobrog ugla za snimanje. Međutim, neki komentatori su se složili da je ponašanje Trampove pomoćnice neučtivo, pa čak i bezobrazno. Oni smatraju da je tako opuštena poza neumjesna na zvaničnom događaju.

​Nakon ovog incidenta, Konvejeva je postala predmet brojnih foto-montaža. Jedan korisnik je, čak, predstavio kako bi Trampova pomoćnica izgledala na govoru Martina Lutera Kinga.

​Korisnici su u šali ponudili predstavnicima Bijele kuće da kupe zaštitne plastične omote da bi zaštitili tapacirani namještaj od oštrih štiki Konvejeve.

​Uostalom, korisnici si se prisjetili da je namještaj u Bijeloj kući izdržao i druge stvari. Na primjer, bivši američki predsjednik Barak Obama voleo je da stavlja noge na sto.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije