Privreda

LG G3 na samom vrhu

LG G3 na samom vrhu
LG G3 na samom vrhu

LG G3 ima dijagonalu ekrana od 5,5 inča i QHD rezoluciju 2560x1440 piksela, i nudi nevjerovatnu gustinu piksela po inču od čak od 534 ppi, uz osvjetljenje od 477 cd/m2, čime je i na ovom polju daleko pretekao svu konkurenciju.

Ekran uređaja pokriven je Gorilla Glass 3 IPS tehnologijom u kombinaciji s LCD kapacitivnošću i dobro reaguje na dodir. LG G3 je smartfon izuzetno dobre ergonomije, što znači da dobro leži u ruci i pored svojih 146 milimetara dužine, 74 mm širine i debljine od 8,9 mm.

Operativni sistem ovog modela je najnovija verzija Androida 4.4.2 obogaćena LG-jevim korisničkim interfejsom, koji dizajnerski nudi inovativna vizuelna rješenja.

Jedan od jačih elemenata na LG-ju G3 jeste baterija kapaciteta 3000 mAh, koja se može mijenjati bez odlaska u servis.

U m:tel ponudi za poslovne korinike ovaj fenomenalan uređaj u crnoj, bijeloj ili zlatnoj izvedbi možete naći po cijeni već od jedne KM u tarifi Bez limita flex/flat 120.

Za sve nove korisnike Total Group servisa, do kraja oktobra aktuelan je popust i do 20% na iznos mjesečne pretplate za svakog člana VPN grupe tokom cijelog perioda trajanja ugovora. Promotivnu ponudu Bez limita tarife prati i odlična ponuda telefona koje možete nabaviti po cijeni već od 1 KM, među kojima izdvajamo model Lg L40u tarifi Bez limita flex/flet 16.

Da se podsjetimo, u ponudi ovog servisa su tarifni modeli Bez limita Flex/Flat, Kombinuj Biz i Kombinuj Biz G50. Članovi tima Bez limita Flex/Flat uz neograničene razgovore mogu uživati i u neograničenom mobilnom internetu. Naime, zavisno od broja članova grupe i odabranog tarifnog modela korisnicima je dodijeljen bonus za brzi mobilni internet, zatim bonus minute za razgovor prema m:tel fiksnoj i m:tel mobilnoj mreži, kao i ostalim mrežama u BiH.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije