Privreda

Mastercard karticama Sberbank a.d. Banjaluka do nagrada

Mastercard karticama Sberbank a.d. Banjaluka do nagrada
Mastercard karticama Sberbank a.d. Banjaluka do nagrada

BANJALUKA - Sberbank a.d. Banjaluka sa Mastercardom nagrađuje svoje klijente vrijednim nagradama.

Nagradna igra počinje 1. septembra i trajaće do 30. septembra. Prva nagrada je vaučer za putovanje po želji klijenta u vrijednosti od 5.000 KM, druga nagrada MacBook Pro računar, a treća je Phillips LED TV.

Pravo na nagradu ostvaruju korisnici MasterCard Standard ili MasterCard Debit kartice Sberbank a.d. Banjaluka sa prebivalištem na teritoriji Republike Srpske, pod uslovom da za vrijeme trajanja nagradne igre obave najmanje jednu kupovinu sa MasterCard Standard ili MasterCard Debit karticom Sberbank a.d. Banjaluka na bilo kojem prodajnom mjestu, koje prihvata MasterCard karticu u svijetu, u minimalnom iznosu od 50 KM.

Nakon svake učinjene transakcije korisnik MasterCard Standard ili MasterCard Debit kartice Sberbank a.d. Banjaluka ostvaruje pravo za ulazak u jedinstvenu bazu podataka na osnovu koje će se vršiti kompjutersko izvlačenje dobitnika. Svaki učesnik ostvaruje pravo na jednu nagradu.

Sberbank a.d. Banjaluka će izvršiti kompjutersko javno izvlačenje dobitnika.

"Izvlačenje dobitnika Nagradne igre održaće se 8. oktobra u prostorijama Sberbank a.d. Banjaluka, uz nadzor Komisije za nadzor izvlačenja dobitnika. Izvlačenje dobitnika sprovešće se slučajnim odabirom putem računara iz liste korisnika MasterCard Standard i MasterCard Debit kartica Sberbank a.d. Banjaluka koji su stekli pravo učestvovanja u nagradnoj igri", izjavila je Sanja Kurbalija, portparol Sberbank a.d. Banjaluka.

Podaci o dobitnicima nagradne biće objavljeni u roku od 15 dana od dana izvlačenja u dnevnim novinama dostupnim na cijelom području RS, te na web stranici Sberbank a.d. Banjaluka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije