Privreda

M:tel olakšao komunikaciju na znakovnom jeziku

M:tel olakšao komunikaciju na znakovnom jeziku
M:tel olakšao komunikaciju na znakovnom jeziku

Osobe sa oštećenim sluhom od maja ove godine na prodajnim mjestima "m:tela" u 10 gradova BiH mogu bez pomoći trećih lica dobiti sve informacije koje su im potrebne o uslugama koje pruža ovaj telekom operater, komunicirajući na znakovnom jeziku.

Misija kompanije "m:tel" je dobra komunikacija. U tom duhu, ništa manje nije važna ni kvalitetna komunikacija sa korisnicima, koju ova kompanija pokušava da unaprijedi ulažući u stalne u obuke svog osoblja koje je u direktnoj komunikaciji sa korisnicima.

Kako bi se u svim segmentima svog poslovanja približila korisnicima i dokazala svoju orijentisanost na zadovoljavanje njihovih potreba, te još jednom potvrdila opredijeljenost da posluje društveno odgovorno, kompanija "m:tel" je početkom godine pokrenula projekat obuke svog prodajnog osoblja za komunikaciju na znakovnom jeziku, s ciljem da obezbijedi kvalitetnu komunikaciju i pristupačnost svojih usluga i licima sa oštećenim sluhom.

U saradnji sa Savezom gluvih i nagluvih RS, organizovana je obukaza prodajno osoblje "m:tela" iz 10 gradova u kojima kompanija ima svoje poslovnice. Oni su prošli kurs osnovne komunikacije na znakovnom jeziku, uz posebnu obuku za korišćenje gestova potrebnih u uslovima pružanja usluga iz oblasti telekomunikacija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije