Privreda

Nova banka otvorila novu poslovnicu u Banjaluci

Nova banka otvorila novu poslovnicu u Banjaluci
Nova banka otvorila novu poslovnicu u Banjaluci

BANJALUKA - Nova banka Banjaluka otvorila je danas poslovnicu u banjalučkom naselju Lauš, čime je nastavljena realizacija plana širenja mreže ove banke u BiH, kako bi stanovništvu i privredi bili ponuđeni pristupačniji uslovi poslovanja.

Ova poslovnica Nove banke, 13. u Banjaluci, nalazi se u Ulici Momčila Popovića bb i njeno radno vrijeme je od osam do 16 časova radnim danima, te subotom od osam do 13 časova.

Kako su kazali iz ove banke, građani i pravna lica i u ovoj poslovnici mogu da koriste usluge unutrašnjeg i inostranog platnog prometa, da postanu korisnici kredita, štednje i depozita, platnih kartica, kao i ostalih usluga koje pruža Nova banka.

Tokom otvaranja građanima su promovisane nove Visa platne kartice, a to su Visa Gold, koja klijentima pruža sasvim novo iskustvo u korištenju, a naročito se preporučuje klijentima koji često putuju, te Visa Classic kreditna kartica, kojom klijenti imaju mogućnost kupovine na rate bez kamata kod trgovaca sa kojima banka ima sklopljen ugovor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije